Peter Hess® äänirentoutus

Tarjoan yksilöllistä Peter Hess® äänimaljahierontaa, jossa maljoja soitetaan keholla tai sen lähellä sekä ryhmille Peter Hess® Sointukylpyjä, joissa äänimaljojen ja muiden instrumenttien soljuva ääni valtaa koko huoneen ja rentouttaa osallistujat hurmaavan lempeästi.

Peter Hess® äänirentoutus on ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä syvärentoutusmuoto, joka perustuu äänen ja väreilyn harmonisoivaan vaikutukseen. Äänimaljojen hellä, lempeä värähtely syvärentouttaa vapauttaen kehon ja mielen jännityksiä.

Äänirentoutuksessa asiakas lepää mukavasti 45 minuutin ajan. Vaatteet pidetään rentoutuksen aikana yllä ja tarvittaessa lisätään myös vilttiä päälle. Paikalle on hyvä saapua mukavissa vaatteissa ja villasukatkin voi ottaa mukaan.

PH® Äänimaljahieronta toteutetaan hierontapöydällä ja PH® Sointukylpy puolestaan ryhmämuotoisesti joogamatolla tai tarvittaessa lepotuolissa.

HUOM! PH® Sointukylpy sopii hyvin myös työporukan hyvinvointipäivään tai esimerkiksi synttäreiden, polttareiden ja vauvakutsujen teemaksi. Kysy ihmeessä tarjous jos haluat järjestää PH® Sointukylvyn omissa tiloissasi.

Peter Hess® äänirentoutus on uusi menetelmä, eikä se perustu muinaiseen perinteeseen, kuten romantisoidusti usein kerrotaan. Erilaisia autofonisia instrumentteja on toki käytetty monissa kulttuurisissa yhteyksissä. Haluan korostaa, että tämä äänirentoutusmenetelmä ei liity mihinkään uskontoon tai uskomuksiin.

Metodille nimensä antanut Peter Hess on teknologiainsinööri ja pedagogi. Peter Hess® äänirentoutusmenetelmää on käytetty yli 35 vuoden ajan Saksassa ja tällä hetkellä sitä opetetaan standardoidun opetussuunnitelman perusteella maailmanlaajuisesti 22 kansainvälisessä akatemiassa.

Opiskelen Peter Hess® akatemiassa Anne Materon ammattitaitoisessa ohjauksessa ja käytän työssäni vain Peter Hess® tuotannon hyväksymiä ja äänirentoutusmenetelmää varten kehitettyjä korkealaatuisia äänimaljoja ja muita instrumentteja.

Nimi Peter Hess® on rekisteröity tavaramerkki ja nimitys ”Peter Hess® Sound Massage” takaa äänirentoutusmenetelmän laadun.

rentoutuskeskus, äänirentoutus, äänimaljahieronta, sointukylpy, äänimalja, rentoutus, syvärentoutus, stressi, keskus, jooga, lepo, peter hess, hess, metodi, tutkimus