Rentoutuskeskus

Ihana Libélula Rentoutuskeskus sijaitsee Pukinmäessä, Helsingin pääradan varrella ja vain 400m asemalta.
Tarkka osoite on Eskolantie 12-14 LH 3, 00720 Helsinki.

Libélula Rentoutuskeskus on kaunis ja harmoninen tila, jossa on erillinen tila yksilöllistä PH® äänimaljahierontaa varten ja jonka isompaan tilaan mahtuu yhteensä 8 henkilöä PH® Sointukylpyyn.

Sointukylpy sopii myös esimerkiksi työporukan hyvinvointipäivään, kaveriporukan synttäreiden, polttareiden tai vaikka vauvakutsujen aiheeksi!

Varaa itsellesi sopiva aika ajanvaraussivulta. Jos sopivaa ajankohtaa ei löydy, niin otathan yhteyttä – löydämme takuulla ajankohdan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten!

Rentoutuskeskuksessa voit maksaa pankkikortilla sekä Smartum, ePassi ja Edenred liikuntaedulla.

Saapuminen
Jos saavut omalla autolla, löytyy parkkipaikka kaikkein varmimmin noin 5 min kävelymatkan päästä Pukinmäen aseman liityntäpysäköinnistä (R-kioskin edestä), osoitteesta Eskolantie 1.
Saavuthan ajoissa ennen varaamaasi aikaa – ovi avataan 15-20min ennen.

HUOM! Muista pukeutua mukaviin ja lämpimiin vaatteisiin. Halutessasi voit ottaa myös villasukat mukaan, sillä rentoutuessa voi tulla kylmä.

harmoninen, rentoutuskeskus, peter hess, hess, syvärentoutus, rentoutus, stressi, jännitys, unettomuus, työhyvinvointi, stressinhallinta, väsymys, uupumus, äänirentoutus, äänimaljahoito, äänimaljahieronta, sointukylpy, ryhmä, helsinki, libelula, gongi, äänimalja, työhyvinvoitipäivä, työhyvinvointi, tykypäivä