Krista & Libélula

Hei, olen Krista Delgado! Kotikieleni on espanja ja ehdoton suosikkisanani espanjaksi la libélula eli sudenkorento. Sanan sanominen tuntuu kivalta suussa ja sillä on kaunis, positiivinen kaiku. Lisäksi sudenkorento symboloi kykyä elää tässä ja nyt, henkistä kasvua ja kykyä kohdata vaikeitakin asioita. Nimi symboloi täydellisesti kaikkea sitä, missä haluan tukea asiakkaitani.

Ihmisenä olen energinen optimisti, äärimmäisen ekstrovertti ja aina valmis auttamaan muita.

Olen tieteeseen vahvasti luottava tekninen humanisti ja elämänkatsomukseltani buddhalainen. Buddhalaisuus on minulle elämänfilosofia ja koen sen tärkeimpinä opetuksina karman ja tietoisuuden.

Olen myös vaimo ja kahden upean täysi-ikäistyvän nuoren äiti. Katson elämää avarakatseisesti, nautin uudistamisesta ja uskon, että ainoa pysyvä asia elämässämme on tietoisuus.

Huomaathan, että omasta elämänkatsomuksestani huolimatta ja ehkä juuri siksi, en milloinkaan arvostele muiden tapaa elää! Eniten maailmassa inhoan epätasa-arvoa ja epäoikeudenmukaisuutta.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen lähihoitaja ja työskennellyt kaiken ikäisten ihmisten parissa. Selkä- ja niskaongelmien myötä päädyin opiskelemaan energiatekniikkaa (AMK) sekä luonto- ja ympäristöalaa, joiden jälkeen työskentelin vuosia teknisenä kääntäjänä ja ympäristökasvatuksen parissa. Suomeen takaisin muutettuamme aloin opiskella henkilöstöalaa laajasti ja tutkinnon myötä innostuin etsimään lisää työkaluja itseni kehittämiseen ja auttaakseni muita.

Opiskelen parhaillaan vastuulliseksi Peter Hess® äänirentouttajaksi, jonka myötä olenkin täysin hurahtanut äänimaljojen ja muiden instrumenttien maailmaan.

Lisäksi olen valmistunut intensiivisestä, vuoden kestävästä koulutuksesta LCAF Certified Coach® nimikkeellä ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi ja olen myös sertifioitu WorkPlace Big Five Profile™ ja ​​Maslach Burnout Toolkit™ konsultti.

Yrittäjyyden lisäksi työskentelen kokopäiväisesti People & Culture Generalistina suuren yrityksen henkilöstöhallinnossa ja olen osa upeaa, monikulttuurista työyhteisöä.

rentoutuskeskus, äänirentoutus, äänimaljahieronta, sointukylpy, äänimalja, rentoutus, syvärentoutus, stressi, keskus, jooga, lepo, peter hess, hess, metodi, tutkimus
rentoutuskeskus, äänirentoutus, äänimaljahieronta, sointukylpy, äänimalja, rentoutus, syvärentoutus, stressi, keskus, jooga, lepo, peter hess, hess, metodi, tutkimus